Zonnestudio Jetset is al meer dan 28 jaar klant bij VDL Hapro. Jetset maakt na al die jaren nog steeds met veel vertrouwen en plezier gebruik van alle diensten en zonnebankproducten van dit prachtige familiebedrijf.

Experience Luxura

Luxura by Hapro

Ontdek Luxura zonnebanken en ervaar de combinatie van krachtige bruiningsresultaten, overweldigende luxe en natuurlijke huidverzorging. Alles voor een stralende teint en een ultiem wellness gevoel.

Luxura heeft een divers assortiment aan zonnebanken, welke elk met hun features inspelen op de verschillende behoeftes van iedere salon. Eén van deze zonnebanken is de Beautyvision IQ Hybride, welke dankzij de innovatieve lichttechnologie, het adembenemend design en sensationele kwaliteit hét premium model binnen het assortiment professionele zonneapparatuur van Luxura.

Beautyvision IQ Hybride

Het design van de Beautyvision IQ Hybride is tot in detail uitgewerkt waardoor er samen met de technologische innovaties een ongeëvenaarde zonervaring gecreëerd wordt. Zo is de Beautyvision IQ Hybride is voorzien van Ambient FlowLight, ContourPlus,  SoundAround Plus, ShoulderTanner+ en UV-LED Tanning booster. Daarnaast is de Beautyvision ook voorzien van MyLuxura en PREMIUM Intelligent E-Power lampen waarvan het wattage (100/200 W) per lamp afzonderlijk geregeld kan worden dankzij het Intelligent Power Control systeem (IP Control). De combinatie van blauwe PREMIUM lampen met PREMIUM rode lampen zorgt niet alleen voor een excellente bruiningsresultaat, maar ook de huidverzorging wordt meegenomen tijdens een sessie.

Luxura Vegaz 9200

Luxura Vegaz 9200

Luxura Vegaz 9200
Luxura Vegaz 9200
MyLuxura

LED there be light

De Beautyvision IQ Hybride bevat 120 LED's in de UV-LED Tanning Booster. Deze booster realiseert een direct zichtbaar en beter bruiningseffect. Daarnaast verspreidt de unieke reflectorbehuizing het LED-licht optimaal over het gezicht.

Energie effiënt

De Beautyvision IQ Hybride heeft een IP Control 2 systeem, hierdoor kan elke lamp afzonderlijk afgesteld worden. De lampen die verder van het lichaam af staan, krijgen bijvoorbeeld meer vermogen om zo te compenseren voor de afstand ten opzichte van het lichaam.

Intense bruiningsresultaten

Een optimale balans van UVA en UVB resulteert in een intense pigmentatie. Dit in combinatie met de rode PREMIUM lampen creëert excellente bruiningsresultaten, met een vleugje huidverzorging.

Ultieme controle

Ontdek hoe je je zonnebanken maximaal in kunt zetten en bespaar tegelijkertijd kosten met MyLuxura; hét beheer- en service portaal in de cloud wat direct contact met Luxura zonnebanken mogelijk maakt.

Luxura Vegaz 9200 Silver

VDL Hapro

VDL Hapro is een innovatief, internationaal bedrijf dat in 1982 is opgericht en gevestigd is in Nederland, in het Zeeuwse Kapelle. Wij leggen ons toe op de ontwikkeling, productie en assemblage van zonne- en huidverbeteringsapparatuur. Door jaren van innovatie en productontwikkeling zijn we met onze succesvolle merk Luxura uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale wellness- en vrijetijdsmarkt.

Onze producten produceren we volledig in Nederland. In onze moderne en ruime ontwikkelings- en productieplant hebben we alle kennis en middelen in huis om onze producten van idee tot eindproduct uit te voeren. Zo blijven we optimaal investeren in de kracht van onze merken, waarbij we altijd scherp zijn op onze footprint: we produceren zoveel mogelijk circulair door gebruik te maken van gerecycled kunststof. Maar liefst 90% van de grondstoffen die we gebruiken voor onze producten is afkomstig van ons eigen afval, regeneraat, en afval wat we aankopen uit de circulaire economie.

Missie

Wij geloven in de potentie van de wellness- en vrijetijdsmarkt, nu en in de toekomst. Wij blijven investeren in de kracht van onze merken. Het continue ontwikkelen van nieuwe succesvolle producten, welke aansluiten bij de laatste trends in de markt en bij de wensen van de klant, vormt de basis van ons succes. Deze ontwikkelingen blijven we voortzetten. Wij werken dus doorlopend aan het verbreden en verdiepen van ons product- en dienstenaanbod. Met als doel onze marktpositie in de wellness- en vrijetijdsmarkt verder te versterken.

Visie

De visie van VDL Hapro is in vier regels samen te vatten. Wij:

  • concentreren onze kracht en kennis op de sectoren wellness en vrijetijdsbesteding;
  • streven ernaar om klantgericht te zijn in alle opzichten;
  • dragen zorg voor onze merken en blijven hun waarde vergroten;
  • doen zaken op basis van betrouwbaarheid en integriteit

 

VDL Groep

VDL Groep is een oer Hollands familie bedrijf en uitgegroeid tot een van de grootste en mooiste producenten van Nederland. Mensen worden als mensen benaderd en behandeld. Hoewel het digitale systeem en machines optimaal worden ingezet, blijven de mens/medewerkers prominent op de voorgrond.

VDL Hapro is 100% dochter van VDL Groep, een internationale industriële onderneming opgericht in 1953. Deze onderneming legt zich toe op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto’s. VDL Groep is dus een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen deze bedrijven. Ondertussen bestaat de onderneming uit 105 bedrijven, verspreid over 20 landen, met ruim 15.000 medewerkers.

Op de website van VDL Groep lees je meer over VDL Groep.

Wil je meer weten over de professionele zonnebanken van VDL Hapro? Bezoek dan de website Luxura by VDL.