Prijzen zonnebanken

Hilversum-zonnestudio

Voordelig zonnen kost gemiddeld € 12,- 20 minuten.
Dus echt voordelig zonnen per bezoek, hoe zonnig is dat?

Echt waar... bij ons professioneel zonnen voor een super laag tarief van gemiddeld € 10,- a € 14,- per keer. (<20 min.), dat is pas basic, geen maandelijkse vaste abonnementskosten bij onbeperkt zonnen, geen hoge prijs per keer, geen start-tarief nee... gewoon zonnen als het je uitkomt en voor een vast tarief per keer, en zonnen met of zonder afspraak.

Dus lekker lang genieten van warmte en rust onder b.v. de ©Loungepower, even vlug een kleurtje halen onder de zonnestudio Jetset ©Prestige 1600 of maximaal resultaat met de nieuwste zonnestudio Jetset ©-VegaVision-IQ, aan u de keus, je betaalt per minuut dus betaald nimmer onnodig te veel, wel zo eerlijk toch?

Dus echt voordelig zonnen per bezoek!

Prijzen en de VOORDEELPAS

De prijs per zonnebad (< 20min.) op één van de verschillende zonnebanken zijn per zonnebank verschillend. Wij Jetset© zonnestudio hanteren dit lopende seizoen voor 20 minuten zonnen gemiddeld € 12,- per keer. Maar je kan al voor een lager bedrag 20 minuten zonnen, de prijs is afhankelijk van je gekozen type Ergoline zonnebank. Met een Jetset zon pas of onze online app is zonnen nog voordeliger! Verkrijgbaar in de zonnestudio of online in onze studio reserveer app.

Uw betaling ontvangen wij bij voorkeur On-line of contactloos door gebruikmaking van onze betaalautomaat met uw pin. ergoline-zonnebank-hilversum


De zonnestudio Jetset© voordeelpas in de vorm van een creditcard kunt u (steeds) aan de balie laten opwaarderen. Hoe groter de opwaardering, des te meer gratis zontegoed u ontvangt.

  • Bij opwaarderen met € 50   ontvangt u € 15 extra zontegoed
  • Bij opwaarderen met € 75   ontvangt u € 20 extra zontegoed 
  • Bij opwaarderen met € 100 ontvangt u € 40 extra zontegoed 

ergoline zonnebank huizenergoline-zonnebank-huizen2ergoline-zonnebank-huizen3

Voor het gebruik van de voordeelpas en ter vervanging in geval van verlies, brengen wij € 5,- in rekening bij uw eerste opwaardering. De zonnestudio Jetset SunCard© Voordeelpas is niet persoonsgebonden, zodat uw partner of vrienden er ook gebruik van kunnen maken.

Gewoon contant per zonnebad betalen zonder een zonnestudio Jetset SunCard© voordeelpas kan natuurlijk ook.

 Ergoline_zonnestudio_philipsErgoline_zonnestudio_logozonnestudio hilversum zonnestudio