Openingstijdenvoordelig-zonnen-hilversum

Wanneer kan ik zonnen?
7 dagen per week zonnen...

Wij zijn in juli & augustus open middels een reservering tussen 11 en 13uur of tussen 17 en 21uur. (Zaterdag & Zondag 12 tot 17uur)
Mocht er een periode van een aantal aaneengesloten bewolkte dagen ontstaan, dan is het ook mogelijk om in de middag een reservering te maken, let wel op: Jij maar ook wij kunnen je reservering verplaatsen. Check dus altijd je reservering in de boeking app of in je e-mail.

Met zonnige groeten,
Jetset zonnestudio

Bij zonnestudio Jetset© bent u iedere dag welkom! Dus ook op zondag en ’s avonds. De exacte openingstijden staan in elke zonnestudio op de buitenzijde bij de ingang en op onze website duidelijk aangegeven. Indien bijzondere omstandigheden aanleiding geven tot tijdelijke sluiting, dan zal dat tijdig en duidelijk kenbaar worden gemaakt.

Beide kerstdagen, Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag en Koningsdag is Jetset© zonnestudio gesloten.

Zonnen met of zonder afspraak

Meestal hoeft u niet lang te wachten als u zonder afspraak bij ons binnenloopt om te zonnen. Dit wachten kan aan de onze gezellige leestafel, waarop de dagelijkse krant voor u klaar ligt.

Let op, wij hoppen nog op en neer tussen onze vestigingen, hierom is ons advies: Zon middels een telefonische of online reservering...

De openingstijden van de zonnestudio zijn als volgt:

Maandag van 13.00 - 21.30 u

Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 - 21.30 u

Zaterdag van 11.00 - 18.00 u
Zondag van 12.00 - 18.00 u

De openingstijden kunnen per jaargetijde verschillen. (bij warm & zonnig weer aangepaste openingstijden)

Voordelig zonnen huizenvoordelig-zonnen-huizen2voordelig-zonnen-huizen3

 Ergoline_zonnestudio_philipsErgoline_zonnestudio_logozonnestudio hilversum