Zonnestudio Jetset is al meer dan 28 jaar klant bij VDL Hapro en maakt na al die jaren nog steeds met veel vertrouwen en plezier gebruik van alle diensten en zonnebankproducten van dit prachtige familiebedrijf.

Luxura by Hapro

Ontdek Luxura zonnebanken en ervaar de combinatie van krachtige bruiningsresultaten, overweldigende luxe en natuurlijke huidverzorging. Voor een stralende teint en een ultiem wellness gevoel.

Luxura heeft een divers assortiment aan zonnebanken, welke elk met hun features inspelen op de verschillende behoeftes van iedere salon. De Beautyvision IQ Hybride is dankzij de innovatieve lichttechnologie, het adembenemend design en sensationele kwaliteit hét premium model binnen het assortiment professionele zonneapparatuur van Luxura.

Het design van de Beautyvision IQ Hybride is tot in detail uitgewerkt waardoor er samen met de technologische innovaties een ongeëvenaarde zonervaring gecreëerd wordt. De Beautyvision IQ Hybride is voorzien van Ambient FlowLight, ContourPlus, MyLuxura, SoundAround Plus, ShoulderTanner+, UV-LED Tanning booster en PREMIUM Intelligent E-Power lampen waarvan het wattage (100/200 W) per lamp afzonderlijk geregeld kan worden dankzij het Intelligent Power Control systeem (IP Control). De combinatie van blauwe PREMIUM lampen met PREMIUM rode lampen zorgt niet alleen voor een excellente bruiningsresultaat, maar ook de huidverzorging wordt meegenomen tijdens een sessie.

VDL Hapro

VDL Hapro is een innovatief, internationaal bedrijf dat in 1982 is opgericht en gevestigd is in Nederland, in het Zeeuwse Kapelle. Wij leggen ons toe op de ontwikkeling, productie en assemblage van zonne- en huidverbeteringsapparatuur. Door jaren van innovatie en productontwikkeling zijn we met onze succesvolle merk Luxura uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale wellness- en vrijetijdsmarkt.

Onze producten produceren we volledig in Nederland. In onze moderne en ruime ontwikkelings- en productieplant hebben we alle kennis en middelen in huis om onze producten van idee tot eindproduct uit te voeren. Zo blijven we optimaal investeren in de kracht van onze merken, waarbij we altijd scherp zijn op onze footprint: we produceren zoveel mogelijk circulair door gebruik te maken van gerecycled kunststof. Maar liefst 90% van de grondstoffen die we gebruiken voor onze producten is afkomstig van ons eigen afval, regeneraat, en afval wat we aankopen uit de circulaire economie.

Missie

Wij geloven in de potentie van de wellness- en vrijetijdsmarkt, nu en in de toekomst. Wij blijven investeren in de kracht van onze merken. Het continue ontwikkelen van nieuwe succesvolle producten, welke aansluiten bij de laatste trends in de markt en bij de wensen van de klant, vormt de basis van ons succes. Deze ontwikkelingen blijven we voortzetten. Wij werken doorlopend aan het verbreden en verdiepen van ons product- en dienstenaanbod met als doel onze marktpositie in de wellness- en vrijetijdsmarkt verder te versterken.

Visie
  • Wij concentreren onze kracht en kennis op de sectoren wellness en vrijetijdsbesteding.
  • Wij streven ernaar om klantgericht te zijn in alle opzichten.
  • Wij dragen zorg voor onze merken en blijven hun waarde vergroten.
  • Wij doen zaken op basis van betrouwbaarheid en integriteit

 

VDL Groep

VDL Groep is een oer Hollands familie bedrijf en uitgegroeid tot een van de grootste en mooiste producenten van Nederland. Mensen worden als mensen benaderd en behandeld. Het digitale systeem en machines worden optimaal ingezet maar de mens/medewerkers blijven prominent op de voorgrond.

VDL Hapro is 100% dochter van VDL Groep. VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto’s. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven. Sinds de oprichting in 1953 is VDL Groep uitgegroeid tot een onderneming met 105 bedrijven, verspreid over 20 landen en met ruim 15.000 medewerkers.

Meer weten over VDL Groep? Ga dan naar de website van VDL Groep.

Meer weten over VDL professionele zonnebanken? Ga dan naar de website van Luxura by VDL