Zonnestudio

prev
next
Zon & zonnabank informatie

Professioneel zonnen, persoonlijk advies...

Professioneel zonnen betekent ook persoonlijk advies. De minder ervaren zonnebankbezoekers dienen voorzichtig te beginnen. Daartoe zullen onze medewerkers het type zonnebank en de bruiningstijd adviseren die passen bij uw type huid en bruiningswensen. Maar ook de ervaren zonnebankbezoekers geven wij graag tips en advies

Ter bescherming van uw ogen tegen het UV-licht dient u tijdens het zonnen altijd een UV-brilletje te dragen.
Zo’n brilletje ligt voor u klaar bij de ontvangstbalie. Als u lenzen draagt adviseren wij die tijdens het zonnebaden uit te doen (en ook een UV-brilletje te dragen)

Hygiëne staat hoog in ons vaandel

Ter bevordering van hygiëne wordt iedere zonnebank na gebruik gereinigd. Ons geavanceerde computersysteem helpt ons daar aan herinneren. Na het zonnen is het aangenaam om een verfrissingsdoekje te gebruiken.

Bij betaling van de door u gewenste zonnebanktijd bieden wij u zo’n doekje aan. Indien u na het zonnen graag een handdoek gebruikt, neem er dan gerust een uit de grote kast met handdoeken die in de studio staat.

Het hele jaar door een gezonde tint

In Zonnestudio Jetset bent u het hele jaar door welkom. ’s Winters, om een gezonde kleur te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of voor een opkikker in donkere tijden. Maar ook ’s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnestudio. Bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de vakantiezon, waardoor de kans op verbranding kleiner is. Of om tóch die bruine kleur op te doen, zonder dat u in de file naar het strand hoeft te staan.

Verstandig zonnen, sneller bruin

Ook tijdens het zonnen in Zonnestudio Jetset is het belangrijk om uw huid goed te verzorgen. Daartoe bieden wij u een uitgekiende collectie zonnecosmetica te koop aan.