Zonnestudio

prev
next
De Jetset zonnebanken, ervaar de zonsensatie in het Gooise...

Zittend, staand, liggend of zelfs open zonnen...

Zoveel mensen, zoveel wensen:

Dat geldt ook voor zonnebankbezoekers. De één wil lekker lang liggen, de ander wil snel een bruin kleurtje, zittend, staand of zelfs open zonnen! Zonnestudio Jetset heeft voor vrijwel iedereen een geschikte zonnebank. Prettig om te weten is dat alle gezichtsbruiners in de banken afzonderlijk zijn af te stellen en uit te zetten.

a4-v2-klein

Nieuw zijn de Ergoline IQ Sunangel zonnebanken,

Een zonnebank met individuele bruining, d.m.v. een sensor die op de huid geplaatst word bij aanvang van de bruining sessie(zie film elders op de website).
De IQ-sensor vormt het geheim achter het individuele bruiningsprogramma. De IQ-sensor is een zeer gevoelig, foto-elektronisch precisie-instrument, waarmee een veilige exacte analyse van de conditie van de huid mogelijk is. Overdosering of verbranden behoord met de Sunangel tot het verleden!
Het sensorgestuurde zonprogramma, geeft precies zoveel UV-vermogen af, dat de huid op die dag verdragen kan. Door het variabele aangepaste UV-spectrum wordt het bruiningseffect sneller bereikt dan bij traditionele zonnebanken. Bovendien geniet u volop van de veelvoudige biopositieve werkingen van het UV.
Naast een mooie bruine huid biedt de SUN ANGEL vele positieve effecten voor de gezondheid: het activeert het, voor vele lichaamsfuncties absoluut noodzakelijke vitmaine D3, die door het menselijk lichaam alleen aangemaakt kan worden onder UV-B invloed.

Biopositieve werking van het uv-licht

  • Werkt positief op het herstel van de gewrichten en voorkomt osteoporose
  • Stimuleert het immuunsysteem en verhoogt het lichamelijke en geestelijke prestatievermogen
  • Activeert de gelukshormonen en vermindert depressies
  • Versterkt het hart-kringloop-systeem en kan de bloeddruk verlagen.
  • Verlaagt de cholesterolspiegel
  • Vermindert huidziektes zoals acné, psoriasis en neurodermitis
  • Kan preventief werken tegen bepaalde vormen van kanker

 

De JetSet Megavision:

Onze favoriete zonnebank neemt u mee naar een geheel nieuwe bruiningswereld. Innovatief gebruik van beeld (tv, dvd)- en 3d geluidstechniek maken het zonnen onder deze zonnebank tot een audiovisuele ervaring. Een feest voor oog, oor en huid.

Een ervaring voor de zintuigen: met de functies Aqua Fresh en Aroma geven de meeste Jetset zonnebanken een nieuwe dimensie aan het zonnen. Bij Aqua Fresh komt op hoofd- en lichaamshoogte een fijne vernevelde essence uit sproeiers, die de huid een discrete verfrissende douche geeft. Wereldprimeur voor het Ergoline-programma is dat hiermee ook de typische UV-geur verdwijnt die na het zonnen optreedt.

Alle cabines zijn voorzien van regelbare airconditioning, ook de gehele zonnestudio is airconditioned.