zonnen-utrechtVitamine-D is goed voor je weerstand...

Verstandig zonnen...

Professioneel zonnen betekent ook persoonlijk advies. De minder ervaren zonnebankbezoekers dienen voorzichtig te beginnen. Daartoe zullen onze medewerkers het type zonnebank en de bruiningstijd adviseren die past bij uw type huid en bruinings wensen.

Maar ook de ervaren zonnebankbezoekers geven wij graag tips en advies. Prettig om te weten is dat u bij zonnestudio Jetset© altijd een voordelige prijs per gekozen zonnebank betaalt. 10,15 of 20 minuten, zittend, staand of liggend zonnen aan u de keus!

Bescherming

Ter bescherming van uw ogen tegen het UV licht dient u tijdens het zonnen altijd een UV-brilletje te dragen. Zo’n brilletje ligt voor u klaar bij de ontvangstbalie en/of op je gekozen zonnebank. Als u lenzen draagt adviseren wij die tijdens het zonnebaden uit te doen (en ook een UV-brilletje te dragen).

Hygiëne staat hoog in ons vaandel

Zonnestudio_Hilversum

Ter bevordering van de hygiëne wordt iedere zonnebank na ieder gebruik gereinigd.
TanBrain® het geavanceerde computersysteem helpt ons daar na ieder bezoek aan herinneren. Na het zonnen is het heerlijk om een verfrissingdoekje te gebruiken. Bij aanvang van de door u gewenste zonnebank ligt er zo’n doekje klaar.

IQ Test

De intelligente(IQ) sensoren Ergoline zonnebank en The Beautyvision berekenen de analyse gegevens automatisch en zorgt voor een maximaal bruinings resultaat zonder te overdosseren, hoe verstandig is dat?

zonnestudio    goedkoop-zonnen-utrecht    goedkoop-zonnen-hilversum


Het hele jaar door een gezonde teint

In Zonnestudio Jetset© bent u het hele jaar door welkom. ’s Winters, om een gezonde kleur te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of voor een opkikker in donkere tijden en voor aanmaakt van Vitamine-D.

Maar ook ’s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnestudio. Bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de vakantiezon, waardoor de kans op verbranding veel kleiner wordt.
Of om tóch die bruine kleur op te doen, zonder dat u in de file naar het strand hoeft te staan.

Verstandig zonnen, sneller bruin

Ook tijdens het zonnen in zonnestudio Jetset© is het belangrijk om uw huid goed te verzorgen. Daartoe bieden wij u een uitgekiende collectie zonnecosmetica te koop aan. Deze bieden we aan in flessen, Tube's en in kleine 15ml zakjes. Meer info en overzicht van producten, werking en huidtypen met de bedoeling u te helpen bij het maken van uw keuze vind u bij de categorie zonnecosmetica.

Aanmaak van Vitamine-D, hoe zit dat nou?

Jetset© zonnestudio maakt gebruik van V.I.T. vitamine-D zonnebanken. De lampen in onze zonnebanken bevatten de unieke V.I.T. vitamine-D . Deze techniek bootst het natuurlijke spectrum van zonlicht na, waardoor de aanmaak van vitamine D op een natuurlijke manier wordt gestimuleerd. En dat is heel belangrijk, want veel Nederlanders kampen zonder het te weten met een vitamine-D tekort. Zo krijg je met elk bezoek aan onze zonnestudio niet alleen een gezond kleurtje, maar voel je je ook nog eens het hele jaar door fit!


De verschillende zonnebanken van zonnestudio Jetset©:
ergoline-hilversumZonnebank type: A  Directe en mooie oppervlakkige bruining (als je direct bruin wil zijn). (cabine 2,4,10)

 

ergoline-hilversum

Zonnebank type: B  Langzaam maar intensieve diepe bruining, rood/bruine kleuring van de huid omdat er veel aanmaak van nieuw pigment plaats vind. (Langdurig resultaat). (cabine 3,5,6,7,8,11,12)

 

ergoline-huizen

Zonnebank type: IQ  Het beste resultaat, een combinatie van een hoge dosis uv-a, uv-b en rood beauty led licht, deze verhouding wordt dmv een huid analyse voor elke bezonning gemeten. De intelligente(IQ) Prestige en Beautyvision zonnebanken berekenen de analyse gegevens automatisch en zorgt voor een maximaal bruinings resultaat. (cabine 1 & 9)


Goedkoop zonnen Naardengoedkoop-zonnen-naarden2goedkoop-zonnen-naarden3

De meeste zonnebanken zijn voorzien van Aquafresh en aroma!

Een ervaring voor de zintuigen: met de nieuwe functies Aqua Fresh en Aroma geven alle zonnebanken van zonnestudio Jetset© een nieuwe dimensie aan het zonnen.
Bij Aqua Fresh komt op hoofd- en lichaamshoogte een fijne mist uit de vernevelaars, die de huid een discrete verfrissende douche geeft. Wereldprimeur voor het Ergoline-programma is dat hiermee ook de typische UV-geur verdwijnt die na het zonnen optreedt.


Bruiningsintensiteit en uw huid,

Huidtype 1: je huid wordt (bijna) niet bruin en verbrandt zeer snel
Huidtype 2: je huid wordt langzaam bruin en verbrandt snel
Huidtype 3  je huid wordt makkelijk bruin en verbrandt zelden
Huidtype 4: je huid wordt snel bruin en verbrandt zelden


ergoline-naarden

Zoveel mensen, zoveel wensen.

Dat geldt ook voor zonnebankbezoekers. De één wil lekker lang liggen, de ander wil snel een bruin kleurtje. Zonnestudio Jetset© heeft voor iedereen een geschikte zonnebank. Prettig om te weten is dat alle gezichtsbruiners in de banken afzonderlijk zijn af te stellen en zelfs uit te schakelen zijn. Alle cabines zijn voorzien van climat control. En de hele zonnestudio is voorzien van airconditioning.

 Ergoline_zonnestudio_philipsErgoline_zonnestudio_logohilversum zonnestudio